loading...
سايت تفريحي ميلاد
خوش امديد

"ما برگشتيممممممم"


خيلي زود منتظر ما باشيد

با كلي مطلب جذاب و سوپرايز ;)

افراد انلاين
"در اينجا مي توانيد محل افراد انلاين سايت را مشاهده فرماييد"


در سايت تفريحي ميلاد تفاوت را احساس كنيد
آخرین ارسال های انجمن
ميلاد بازدید : 398 دوشنبه 10 مهر 1391 نظرات (0)
خوابگاه دانشجویان پسر !! (آخر خنده) www.taknaz.ir
 
 

تا حالا در مورد خوابگاه دانشجویی پسران چه تصوری داشتید؟؟! 

"صرفا جهت شوخي"

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

ساعت ۲ نصف شب یک اتاق

خوابگاه دانشجویان پسر !! (آخر خنده) www.taknaz.ir

 

 

ساعت ۳ نصف شب کل خوابگاه منهای سرپرست

خوابگاه دانشجویان پسر !! (آخر خنده) www.taknaz.ir

ساعت ۴ صبح هنگام خواب

خوابگاه دانشجویان پسر !! (آخر خنده) www.taknaz.ir

وضعیت تحصیل در خوابگاه

خوابگاه دانشجویان پسر !! (آخر خنده) www.taknaz.ir

خوابگاه دانشجویان پسر !! (آخر خنده) www.taknaz.ir

خوابگاه دانشجویان پسر !! (آخر خنده) www.taknaz.ir

اولین روزهای خوابگاه

خوابگاه دانشجویان پسر !! (آخر خنده) www.taknaz.ir

گفت و گوی صمیمانه برسرآماده کردن صبحانه بعد از گذست چند روز

خوابگاه دانشجویان پسر !! (آخر خنده) www.taknaz.ir

پایان گفت و گو

خوابگاه دانشجویان پسر !! (آخر خنده) www.taknaz.ir

امکانات غذایی در خوابگاه

خوابگاه دانشجویان پسر !! (آخر خنده) www.taknaz.ir

طریقه ظرف شستن در خوابگاه

خوابگاه دانشجویان پسر !! (آخر خنده) www.taknaz.ir

اواخر ترم وضعیت ۷۰درصد دانشجویان

خوابگاه دانشجویان پسر !! (آخر خنده) www.taknaz.ir

و این هم آخر عاقبتش!!

خوابگاه دانشجویان پسر !! (آخر خنده) www.taknaz.ir

ميلاد بازدید : 141 دوشنبه 10 مهر 1391 نظرات (0)


رونمایی از برترین خودرو ها در نمایشگاه پاریس 2012 ( تصویری) www.taknaz.ir
 لطفا تا باز شدن كامل عكسها شكیبا باشید
در صورتی که هر یک از عکسها باز نشد بر روی آن راست کلیک کرده و گزینه Show Picture و یا Reload Image را انتخاب كنید


رونمایی از برترین خودرو ها در نمایشگاه پاریس 2012 ( تصویری) www.taknaz.ir

 

براي مشاهده بقيه به ادامه مطلب برويد....

ميلاد بازدید : 226 دوشنبه 10 مهر 1391 نظرات (0)
به گزارش تکناز ، عکس زیر اولین عکس جهان است که در سال ۱۸۲۶ توسط عکاس فرانسوی «ژوزف نیسه فور نیپس» ثبت شد، او این عکس را در طی هشت ساعت با فرایندی که آن را «هلیوگرافی« نامید، ثبت کرد.
 
اولین عکسی که در جهان گرفته شد (عکس) www.taknaz.ir

اما پس از ثبت اولین عکس، مشتاقان عکاسی باید نیم قرن منتظر می‌ماندند تا بتوانند اولین عکس رنگی را در قاب عکس و آلبوم‌های خود داشته باشند. تصویر زیر که اولین عکس رنگی تاریخ است در سال ۱۸۷۲ توسط «لوئیز دوکس دو هارون» در فرانسه ثبت شد.



اولین عکسی که در جهان گرفته شد (عکس)  www.taknaz.ir
ميلاد بازدید : 144 دوشنبه 10 مهر 1391 نظرات (0)

 

معمایی جالب برای افراد زرنگ !!؟ www.taknaz.ir
 

9 توپ كوچك دارید كه یكی از آنها از ها وزن بیشتری دارد. چگونه می‌توانید تنها با دو بار وزن كردن توپی را كه سنگین‌تر است شناسایی كنید.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

 

 

توپ‌ها را به دو قسمت تقسیم كنید. روی هر یك از دو كفه ترازو3 تا از توپ‌ها را قرار دهید. به این ترتیب گروهی كه توپ سنگین تر در آن قرار دارد شناسایی می‌شود. سپس از این گروه 2 تا از توپ‌ها را برداشته و روی دو كفه ترازو قرار دهید به این ترتیب توپی كه وزن بیشتری دارد مشخص می‌شود.

 

ميلاد بازدید : 152 دوشنبه 10 مهر 1391 نظرات (0)

گلسنگ به کار رفته در تحقيقات پژوهشگران اسپانيا و آلمان در ايستگاه بين‌المللي فضايي که به اشتباه گونه «Aspicilia fruticulosa» معرفي شده بود با بررسي‌هاي محقق ايراني به عنوان گونه‌اي جديد شناسايي شد.

 

به گزارش خبرنگار علمي ايسنا، در پي ارائه يافته‌هاي رساله دکتري محمد سهرابي، دانش آموخته گروه زيست شناسي دانشکده علوم زيستي دانشگاه «هلسينکي» فنلاند در قالب مقاله اي در مجله معتبر آلماني Mycological Progress محققان اروپايي دست اندرکار اين تحقيقات با تصحيح اشتباهتشان در مقاله جديد خود نام گونه جديد کشف شده توسط اين محقق ايراني و همکارانش را جايگزين کرده‌اند.

 

 

دکتر محمد سهرابي، عضو هيات علمي سازمان پژوهش‌هاي علمي و صنعتي ايران در گفت‌وگو با خبرنگار علمي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با اشاره به اين که گلسنگ‌ها از گونه‌هايي هستند که در سال‌هاي اخير براي انجام تحقيقات در علوم فضايي و پروژه بلندپروازانه سکونت بشر در مريخ استفاده مي شوند، اظهار کرد: طي پنج سال گذشته، محققان ايستگاه بين‌المللي فضايي در انجام تحقيقات خود چندين گونه مختلف Rhizocarpon geographicum و Xanthoria elegans و يک گونه جديد ناشناخته مانده از گروه گلسنگ‌هاي مانا (مائده آسماني) موسوم به « Aspicilia fruticolosa» را به مدت چندين ماه به فضا ارسال کرده و همچنين آنها را در شرايط شبيه‌سازي شده مريخي به مدت طولاني نگه داشته اند. پس از بازگرداندن گونه‌ها از فضا و خارج کردن آنها از شرايط شبيه سازي شده مريخي، بررسي‌ کامل آنها نشان داد که دما، فشار و تابش شديد اشعه «UV» در روند رشد و زندگي آنها اثري چنداني نداشته است و در اين ميان تنها گونه مائده آسماني همچنان توانسته بيشترين مقاومت را از خود نشان دهد.

 

وي افزود: پس از آن آزمايش موفقيت آميز از ميان گلسنگ‌هاي ارسال شده به فضا، گلسنگ مانا به عنوان مدل ارگانيسم مطالعات زيست‌ستاره شناسي انتخاب شد.

 

سهرابي تصريح کرد: گونه مدل انتخاب شده به گروهي از گلسنگ‌ها به نام «Manna Lichens» تعلق دارد که در برخي کتب اديان مختلف به نام مائده آسماني معروف هستند. اين گروه از گلسنگ‌ها که نسبت به خشکي بسيار مقاوم هستند در بيابان‌ها و استپ هاي ايران، آسياي مرکزي، بخش‌هايي از روسيه، اسپانيا، شمال آفريقا و آمريکا پراکنش دارند.

 

عضو هيات علمي سازمان پژوهش‌هاي علمي و صنعتي ايران تصريح کرد: بررسي‌هاي اخير من و همکارانم در دانشگاه هلسينکي نشان داد گونه منتخب گلسنگ مورد استفاده در تحقيقات ايستگاه فضايي که به اشتباه Aspicilia fruticulosa معرفي شده در واقع از گونه کشف شده توسط ما موسوم به Circinaria gyrosa Sohrabi et al است که در بيابانها و استپ هاي مناطق مرکزي و شمال غرب ايران، ارمنستان، ترکمنستان، آناتولي ترکيه و مناطق استپي و خشک اسپانيا وجود دارد. محققان ايستگاه فضايي متوجه جديد بودن اين گونه از نظر علم گلسنگ شناسي و گونه شناسي نبودند و آن را با گونه اي ديگر موسوم به Aspicilia fruticulosa که بيشتر در آسياي مرکزي پراکنش دارد، اشتباه گرفته اند.

 

 

گلسنگ

 

 

 

سهرابي درباره چگونگي پي بردن به اين موضوع تصريح کرد: با توجه به اينکه رساله دکتري من بر روي مطالعات تبار شناسي گلسنگهاي مانا در سطح جهان بوده است در تحقيقات بر روي گونه‌هاي مختلف اين گروه متوجه شدم نمونه گلسنگي که محققان کشور اسپانيا به ايستگاه فضايي بين‌المللي ارسال کرده اند يک گونه جديد بوده که نامگذاري آن را به صورت Circinaria gyrosa Sohrabi et al انجام داده ام. بعد از انتشار نتايج رساله دکتري من محققان ايستگاه فضايي نام گونه جديد را بلافاصله پذيرفته و مقاله جديد خود را با نام گونه جديد Circinaria gyrosa در پايگاه ساينس دايرکت منتشر کردند. اين مقاله در نشاني اينترنتي

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0032063312002425 قابل دسترسي است.

 

وي در پاسخ به خبرنگار ايسنا که نظر وي را درباره علت بروز چنين اشتباهي از سوي محققان علوم فضايي پرسيد، گفت: در گلسنگ‌ها صفات ريخت شناسي توسعه چنداني نيافته است بنابراين در بسياري موارد مجبور به مطالعه گونه‌ها از چندين روش به خصوص مطالعه توالي «دي ان اي» به همراه ترکيبي از مطالعات اکولوژي و روش‌هاي شيميايي هستيم و اصولا در علم گلسنگ‌ شناسي موضوع تشخيص گونه ها امري نسبتا پيچيده بوده و نيازمند افراد کاملا متخصص است. اين مساله ضرورت تربيت نيروي متخصص در اين زمينه در کشور ما را نيز نشان مي‌دهد خصوصا اين که گلسنگ‌هاي ايران از تنوع گونه اي بالايي برخوردار بوده و اين دانش در کشور ما بسيار نو پا است.

 

وي خاطرنشان کرد: در ميان گلسنگ‌هاي مختلف به هيچ وجه نمي‌توان به علت تشابه صفات ظاهري نمونه ها به يکديگر آنها را به عنوان يک گونه قلمداد کرد چرا که امروزه نتايج مطالعات مولکولي گلسنگ‌ها نشان مي‌دهد نمونه‌هايي که از نظر ظاهري و صفات ريخت شناسي بسيار شبيه به هم بوده و در مناطق مختلفي در آسيا، اروپا وآمريکا پراکنده و در طول ساليان گذشته همواره در منابع علمي مربوطه به عنوان يک گونه با پراکنش وسيع محسوب مي شدند، يک گونه جهان شمول نبوده و در مطالعات اخير از نظر تبار شناسي متعلق به گونه هاي مجزا از هم با پراکنش محدود هستند.

 

 

سهرابي با اشاره به اهميت علم گونه شناسي گفت: استفاده از نام‌ صحيح گونه‌ها در تحقيقات و کتابهاي درسي بسيار حائز اهميت است. بنابراين در معرفي مدل ارگانيسم ها بايد به تبارشناسي و نام گونه اهميت داده شود زيرا نامهاي علمي به منزله زبان مشترک در گفتگوي محققان علوم مختلف در سطح جهان هستند.

 

وي در ادامه با اشاره به توانمندي‌هاي موجود در عرصه هوا فضاي کشور و تلاش محققان براي ارسال موجودات زنده به فضا پيشنهاد کرد در اين تحقيقات از اين گونه جديد گلسنگ‌ها نيز که به وفور در ايران يافت مي‌شود استفاده شود.

 

سهرابي تصريح کرد: گلسنگ‌ها به منزله آزمايشگاه تشخيص طبي طبيعت هستند. با مراجعه به گلسنگ‌ها در طبيعت مي‌توان نشان داد وضعيت سلامتي و پايداري آن در چه سطحي قرار دارد. يا به عبارتي گلسنگ‌ها بزرگترين انديکاتور زيست محيطي در طبيعت اطراف ما هستند.

 

به گزارش ايسنا، مقاله دکتر سهرابي و همکارانش در خصوص گونه جديد گلسنگ که در مجله آلماني Mycological Progress از انتشارات اشپرينگر به چاپ رسيده در نشاني www.springerlink.com/content/67q6511q883555gq قابل دسترسي است.

ميلاد بازدید : 233 دوشنبه 10 مهر 1391 نظرات (0)

 

 


به زودي تبلت هاي مخصوص کودکان روانه بازارهاي جهاني خواهد شد.
خبرگزاري رويترز اعلام کرد که امسال هنگام سال نو ميلادي بسياري از کودکان در سراسر جهان هداياي متفاوتي را در زير درخت هاي کريسمس پيدا خواهند کرد.

شرکت «Toy Insider» که يک شرکت معروف راهنمايي براي خريد اسباب بازي در جهان است، به همراه شرکت معتبر خرده فروشي وال مارت و همچنين شرکت «Toy R Us» محصول جديدي را به ليست محصولات خود اضافه کرده اند که از نفوذ تبلت ها در دنياي کودکان نشان دارد.

آنها به والدين توصيه کرده اند تا براي کودکان خود تبلت جديد شرکت LeapFrog با نام LeapPad2 را خريداري کنند و اين تبلت را در ليست پنج هديه برتر خود به کودکان قرار داده اند. نسخه اوليه اين تبلت با نام LeapPad در سال گذشته ميلادي روانه بازارهاي جهاني شد و از فروش خوبي نيز برخوردار بود. نسخه جديد اين تبلت که از امکانات بيشتري نيز برخوردار است با قيمت 99 دلار و 99 سنت به فروش خواهد رسيد.
ميلاد بازدید : 160 دوشنبه 10 مهر 1391 نظرات (0)

براساس اعلام ستاره شناسان، شهاب سنگي با درخشندگي 15 برابر ماه، سال آينده از کنار زمين عبور مي کند.

به گزارش خبرگزاري مهر، به گفته ستاره شناسان اين شهاب سنگ آن قدر درخشان است که در روشنايي روز نيز قابل مشاهده است.

اين شهاب سنگ درخشان که Comet ISON نام دارد، در حال وارد شدن به منظومه شمسي داخلي است و در مسيرش به سوي خورشيد از کنار زمين مي گذرد و در نوامبر و دسامبر 2013  در نيمکره شمالي چشم ها را به خود خيره مي کند.
 
اين شهاب سنگ که توسط ستاره شناسان روسي با استفاده از تلسکوپ شبکه اوپتيک علمي بين المللي کشف شده است با فاصله دو ميليون مايلي از کنار سطح خورشيد مي گذرد.
 
تصور مي شود اين شهاب سنگ بر روي يک مدار سهموي قرار دارد، يعني اين شهاب سنگ از فضايي خارج از منظومه شمسي نشات مي گيرد، جايي در ابر اورت – زايشگاه ستاره هاي دنباله دار.
 
اين شهاب سنگ در حال حاضر وراي مشتري و در حال نزديک شدن به منظومه شمسي داخلي است.
ميلاد بازدید : 130 شنبه 08 مهر 1391 نظرات (0)

پنجمين کنفرانس سالوي که در اکتبر 1927/ مهر 1306 در بروکسل بلژيک برگزار شد، ميزبان بزرگ‌ترين فيزيک‌دانان آن روزگار بود و عکس دسته‌جمعي اين گروه، مشهورترين عکس دنياي فيزيک لقب گرفته است.

به گزارش خبرآنلاين، موسسه بين‌المللي فيزيک و شيمي سالوي (Solvay) در سال 1912 در بروکسل بلژيک و پس از برگزاري نخستين کنفرانس بين‌المللي سالوي در 1911 تاسيس شد. اين موسسه در نيمه اول قرن بيستم بسيار مشهور بود و کنفرانس‌هاي بين‌المللي آن که هر چند سال يک‌بار برگزار مي‌شد، شاهد دستاوردهاي بسيار بزرگي بود. مشهورترين اين کنفرانس‌ها، پنجمين کنفرانس سالوي بود که در اکتبر 1927/ مهر 1306 با موضوع الکترون‌ها و پروتون‌ها برگزار شد. از 29 نفر فيزيکدان حاضر در کنفرانس، 17 نفر برنده جايزه نوبل شده بودند يا در سال‌هاي بعد از کنفرانس برنده اين جايزه شدند. موضوع اين کنفرانس، بحث و بررسي در مورد نظريه کوانتومي بود که به‌تازگي ارايه شده بود.

اين تصوير که هميشه نسخه سياه و سفيد آن دست به دست مي‌چرخيد، به تازگي رنگ‌آميزي شده و جلوه‌اي ديگر يافته است. حاضران در عکس، از راست به چپ از اين قرارند:
رديف سوم (ايستاده): لئون بريلوئين - رالف فاولر - ورنر هايزنبرگ (نوبل فيزيک 1932/1311) - ولفگانگ پائولي (نوبل فيزيک 1945/1324) - ژولز اميل ورشافلت - اروين شرودينگر (نوبل فيزيک 1933/1312)- تئوفيل دي‌داندر-ادوارد هرزن - پل اهرنفست- اميل هنريوت- آگوست پيکارد
رديف دوم: نيلز بوهر (نوبل فيزيک 1922/1301) - مکس بورن (نوبل فيزيک 1954/1333) - لوييس دي‌بروگلي (نوبل فيزيک 1929/1308) - آرتور کامپتون (نوبل فيزيک 1927/1306) - پل ديراک (نوبل فيزيک 1933/1312) - هنريک کرامرز - ويليام براگ (نوبل فيزيک 1915/1294) - مارتين نادسن - پيتر دبيه (نوبل شيمي 1936/1315)

رديف اول: اوون ريچاردسون (نوبل فيزيک 1928/1307) - چارلز ويلسون (نوبل فيزيک 1927/1306) - چارلز گويه - پل لانگه‌وين - آلبرت اينشتين (نوبل فيزيک 1921/1300) - هنريک لورنتز (نوبل فيزيک 1902/1281) - ماري کوري (نوبل فيزيک 1903/1282 و نوبل شيمي 1911/1290) - مکس پلانک (نوبل فيزيک 1918/1297) - اروينگ لنگ‌موير (نوبل شيمي 1932/1311)

 

 

ميلاد بازدید : 453 شنبه 08 مهر 1391 نظرات (0)
تا به حال فکر کرده‌ايد که اولين رايانه‌هاييکه براي استفاده خانگي وارد بازار شد چگونه بوده‌اند و با چه مشخصاتي بودند؟
يکي از اولين رايانه‌هايي که براي مصارف خانگي به بازار آمد، کمودور 64 بود.
هيچ کامپيوتر شخصي در دنيا به اندازه کمودور ۶۴فروش نداشته؛ به گونه‌اي که بيش از هفده ميليون دستگاه آن در اين محدوده زماني به فروش رفته‌است. ميزان فروش اين کامپيوتر شخصي در حدود ۲ ميليون دستگاه در سال بوده‌است.به طوري که در يکي از مصاحبه‌هاي انجام شده در سال ۱۹۸۹ با سام تراميل (فرزند موسس شرکت کمودور) نقل قول شده‌است که "زماني که من در کمودور بودم، ما ماهانه۴۰۰،۰۰۰ کمودور 64sبراي چندين سال مي‌ساختيم."
مشخصات فني
کمودور ۶۴ از يک پردازنده ۸بيتي ۶۵۱۰ با تکنولوژي MOS وسرعت ۱ مگاهرتز بهره مي‌برد و ۶۴ کيلو بايت حافظه داشت که از اين مقدار ۳۸۹۱۱ بايت در هنگام استفاده و بعد از راه اندازي سيستم قابل استفاده بود و هيچيک از اجزايداخلي آن قابل ارتقا نبودسيستم‌عامل آن کمودور بيسيک ۲٫۰بود و از تلويزيون معمولي به عنوان نمايشگر استفاده مي‌نمود، تمامي اجزا آن زير صفحه کليد جاي داده شده بود، امکان اتصال جويستيک به آن وجود داشت و از نوار کاست معمولي به عنوان وسيله ذخيره سازي داده‌ها استفاده کرد.
دراواخر دوران آن امکان استفاده از فلاپي‌ديسک و چاپگر فراهم شد ولي رواج چنداني نيافت.
کمودور در ايران
شرکت‌هاي بسياري در پشتيباني نرم‌افزاري و سخت‌افزارياز اين کامپيوتر حضور داشتند و حتي تا ساخت سخت‌افزارهاي جانبي مانند کارتريج و نرم‌افزارهاي اداري و آموزشي نيز پيش رفتند. از جمله اين شرکت‌ها به«ايران کامپيوتر»، «کامپيوتر ساز»، «توليد کامپيوتر»، «موج کامپيوتر»، «کامپيوترماشين غرب»، «کامپيوتر مقدم» و «رجاء» اشاره نمود. به غير از استفاده اداري و بعضي مدارس، بسياري خانواده‌ها از اين کامپيوتر به عنوان کنسول بازي استفاده مي‌کردند.
 
 
 
 
تصاويري از لوازم جانبي که به اين رايانه‌ها متصل مي‌شدند  

ميلاد بازدید : 357 شنبه 08 مهر 1391 نظرات (0)

 

 
احتمالاً آب ميوه‌ي سرد شده در بسياري از کشورهاي جهان از جمله چيناز ۳۰۰۰ سال پيش شناخته شده را مي توان اولين بستني ها دانست و طبق اطلاعات موجود،رومي‌هاي قديم از برف کوه‌ها براي سرد کردن آب ميوه استفاده مي‌کرده‌اند. از آنتاريخ تا قرن هيجدهم ميلادي، مدارک زيادي در دست نيست، تا اين که مارکوپولو سياحمشهور ونيزي در بازگشت از سفر مشهورش به آسيا اطلاعاتي در زمينه‌ي ساخت شيريني ازشير منجمد(احتمالاً نوعي بستني ميوه‌اي امروزي) را همراه خود از چين آورد

اين روش در ونيز مورد استفاده قرار گرفت و سپس در سرتاسر ايتالياگسترش يافت. به تدريج کشورهاي ديگر اروپايي نيز از اين روش براي تهيه بستنياستفاده کردند
در ايران، بستني ابتدا به صورت سنتي و دستي با عنوان "بستنيزعفراني" تهيه مي‌شد. اين بستني درون ظرفي(بشکه اي) دو جداره درست مي‌شد؛ به اين صورت که درون جدار داخلي شير، خامه، شکر، ثعلب و زعفران، و در جدار بيروني يخو نمک ريخته مي‌شد؛ سپس بشکه را مرتباً تکان مي‌دادند تا بستني تهيه شود. اماامروزه اين صنعت توسعه‌ي فراوان يافته و تقريباً در تمام شهرهاي ايران به صورتصنعتي تهيه و مصرف مي‌گردد..... 

بستني در ايران 
تهيه بستني در ايران متداول نبود و در قرن نوزدهم از اروپا به ايرانانتقال يافت و متداول شد. در حقيقت از سفر سوم ناصرالدين‌شاه به اروپا، پلومبيرنام محلي ييلاقي در فرانسه است که بستني خوشمزه‌اي در آنجا تهيه مي‌شد و نامپلومبير يعني نوعي بستني که با مخلفاتي همراه است از اين شهر منشاء گرفته است
مي‌گويند در سال آخر سلطنت ناصرالدين شاه ساختن بستني در ايران متداول شد و معروف‌ترين بستني‌ فروش بعدي تهران يعني ممد ريش بستني خامه‌دارمخصوصي تهيه مي‌کرد که در تهران مردم استقبال زيادي از آن کردند

اين بستني با ثعلب تهيه مي‌شد. يخ و نمک را در بشکه‌اي ريخته داخلبشکه را شير مي‌ريختند و با وسايل مخصوص و تمهيدات زياد و تکان دادن و چرخاندن ظرفاز آن بستني تهيه مي‌کردند. بستني‌فروشي‌هاي دوره‌گرد به زودي در تهران پيدا شدندکه بستني را در همان محفظه‌ها مي‌گرداندند و با نان مخصوص عرضه مي‌کردند
بستني ممد ريش شهرت زيادي در تهران به دست آورد. بستني‌فروشي او درجنوب شهر بود و در بهار و تابستان غلغله‌اي در دکان دو نبش او که سه نبش و چهارنبشهم شد بر پا مي‌شد او تا حدود سال‌هاي ۱۳۳۵-۱۳۳۴ زنده بود. بستني خامه‌اي پر ازگلاب و خامه و هل و بسيار مايه‌دار و کش‌آمدني، کاملا سفيد مانند برف لاي دو نانمخصوص معروف به حصيري که روزانه چند هزار دانه از آن به فروش مي‌رفت

سال‌ها بستني به همان سادگي و رنگ شيري عرضه مي‌شد تا اينکه در حدودسال ۱۳۲۹ بستني ماشيني کاليفرنيا به بازار آمد و ذايقه‌ها بدان عادت کرد. بعدهابستني زعفراني زرد‌رنگ نيز شهرت يافت . 

ديگر بستي فروش مشهوري که شهرتش حتي به شهرهايي مانند لوس آنجلس وپاريس هم رسيده است اکبر مشدي است.

نام واقعي اين شخص اکبر مشهدي ملايري بود. وي در ابتدا شکر و چاي راشمال مي برد و از آنجا هيزم به تهران مي آورد.هنگامي که وي ۲۰ ساله بود که با ممدريش آشنا شد و از طريق آشنايان وي توانست به آشپزخانه دربار مظفرالدين شاه راه پيدا کند و تا آخر دوره قاجاريه در دربار بستني سرو مي کرد

بعد از انقراض سلسله قاجاريه ،رضا شاه تمامي پرسنل و خدمه دربارازجمله اکبر مشهدي ملايري را از دربار اخراج کرد . اکبر مشهدي ملايري بعد از اين واقعه با پولي که در مدت خدمت در دربار جمع کرده بود توانست مغازه بستني فروشي خودرا در درحوالي ميدان راه آهن با نام بستني فروشي اکبر مشدي افتتاح کند

وي معتقد بود که بستني هاي ايراني بايد کاملا با بستني هاي خارجي فرق داشته باشد و ايراني ها ترجيح مي دهند تا در بستني هايشان خامه ، گلاب و زعفرانبيشتر از نگهدارنده ها ي ديگر باشد

آن زمان هنوز يخچال ساخته نشده بود و وي مجبور بود براي تهيه يخ ازيخچال هاي طبيعي راه هاي طولاني تا کوه هاي شمال شهر را طي کند . گاه تا عمق ۶۰متري در دل يخچال هاي طبيعي پايين برود.تا ذره اي يخ بدست بياورد

به زودي شهرت وي بقدري زياد شد که رجال مملکتي و سفراي خارجي مقيمتهران نيز به مشتريان پرو پا قرص اکبر مشدي تبديل شدند. نقل است که فخرالدوله مادردکتر اميني (نخست وزير وقت) از اکبر مشدي خواسته بود تا با هزينه وي به فرانسه سفرکند و براي مهمانان وي بستني سرو کند

اکبر مشدي در ۹۲ سالگي بر اثر عارضه کليوي فوت کرد . خبر فوت وي حتي در روزنامه هاي عراق و پاکستان هم انعکاس يافته بود. يکي از ديپلمات هاي پاکستاني مقاله اي را براي بزرگداشت اکبر مشدي در روزنامه نوشت

با گذشت سال ها و افزايش شهر نشيني و بالار فتن مشتريان بستني ،بستني به تدريج به صورت ليوان کاغذي عرضه شد اما بستني‌فروشان سنتي از اين کارخودداري کردند (و مي‌کنند.) بستني بلوت که انواع رنگ‌ها را در بستني توت و شاه‌توتو قهوه و کاکائو و پرتقال و ليمو و آناناس و موز و غيره عرضه مي‌داشت زماني بازاربسيار پررونقي داشت

اکنون انواع بستني‌ها در ايران عرضه مي‌شود و البته بستني‌هاي تهيه شده در کارخانه‌هاي معروف که پس از توليد در کاميون مجهز به سردخانه به فروشگاه‌هاانتقال يافته و در يخچال فروشگاه‌ها قرار مي‌گيرد ، فروش بسيار گسترده‌تري دارد.... 

نکات جالبي راجع به بستني 
کودکان بين سنين ۲ تا ۱۲ سال بيشترين دوستداران بستني هستند و افرادبالاي ۴۵ سال هم از خوردن بستني بيشترين لذت را مي‌برند
خوردن بستني در شهر نيوجرسي آمريکا بعد از ساعت ۶ بعد از ظهر بدون اجازه پزشک ممنوع است
آمريکا بيشترين مصرف کننده‌ بستني در جهان است. آمريکا با ساخت بيشاز ۱/۵ ميليارد گالن بستني در رده اول توليد بستني در جهان است
مردان بيشتر از زنان علاقه به خوردن بستني به عنوان دسر دارند
بيشترين مقدار وانيل به‌کار برده شده در بستني در ماداگاسکار تهيه مي‌شود
شکلات پرطرفدارترين شهد به‌کار رفته روي بستني است
بزرگ‌ترين بستني در دنيا ۳ متر و ۷۰ سانتي متربلندي دارد و با ۴ هزارو ۶۶۶ گالن بستني در کاليفرنيا در سال ۱۹۸۵ تهيه شده است. اين بستني ۲۴ هزارو۹۱۰کيلو گرم وزن دارد. همچنين بزرگ‌ترين کيک بستني در چين ساخته شد که ۵۰ متر ارتفاعو ۳ متر عرض داشت. اين کيک ۳۲ هزار تکه شد
کوکي جارويس ۳۹ ساله که تقريبا ۴۱۹ کيلوگرم وزن دارد مي‌تواند در عرض۱۲ دقيقه يک گالن که معادل ۲۵۵ گرم بستني وانيلي است، بخورد
او در مسابقه خوردن بستني نفر اول در جهان است
از شخصيت‌هاي مشهوري که به خوردن بستني علاقه‌مند بودند مي‌توان به اسکندرکبير، چارلز دوم، امپراتور روم (نرون)،مارکوپولو، جرج واشنگتن، توماس جفرسون،جيمزماريسون،ناصرالدين شاه، مظفرالدين شاه و رضا خان اشاره کرد
ميلاد بازدید : 137 شنبه 08 مهر 1391 نظرات (0)

 

 

 

 


 

 

  عکس يکي از ماندگارترين هنرهايي است که رخدادهاي تلخ و شيرين گذشته را براي آيندگان زنده نگه مي دارد؛ ولي اين عکس که 80 سال از عمر آن مي‌گذرد، تنها يک تصوير تبليغاتي بود ولي در زمان چاپ و انتشار آن به اين مطلب اشاره نشده بود.

تصويري که با نام «نهار بر فراز آسمانخراش» (
Lunch Atop a Skyscraper) به مدت هشتاد سال گذشته يکي از شناخته‌ترين و پربيننده‌ترين تصاوير در جهان به حساب مي آيد، واقعيت ندارد و تنها يک پوستر تبليغاتي است.
در اين عکس، شماري از کارگران شهر نيويورک مشاهده مي شود که بر روي يک تير آهن در کارگاه ساختمان سازي «منهتن» نشسته و در حالي که پاهاي خود را آويزان کرده‌اند، مشغول غذا خوردن هستند.«کن جانسون»، مورخ آمريکايي در باره اين تصوير گفت: اين تصوير در 20 سپتامبر سال 1922 ميلادي براي کارگاه ساختماني «راکفلر سانتر»، تهيه و منتشر شده بود ولي براي همگان اينگونه عنوان شده است که اين عکس واقعي است.

وي افزود: اين که اين کارگران مشغول غذا خوردن هستند شکي نيست، ولي با يکصد عکس ديگر مونتاژ شده بود تا اين تصوير به دست بيايد.


ميلاد بازدید : 388 جمعه 07 مهر 1391 نظرات (0)
شايد زنبورهايي که عسل توليد نمي‌کنند به علت ترس از نيش زدن جزء حشرات منفور باشند اما اين تصاوير خارق العاده مي‌تواند نشان دهد که اگر نور درست هنگام عکاسي وجود داشته باشد، زندگي اين زنبورها نيز زيبا به نظر مي رسد.

به گزارش خبرگزاري مهر، اين تصاوير چشمگير، زندگي اين حشرات را از چشم اندازي متفاوت نشان مي دهند و بعد آرامش و زيبايي زنبورهاي متواضع را در دوربين قاب گرفته است.

ايرينا کوزورگ عکاس اين تصاوير پس از نصب تجهيزات عکاسي ماکروي خود در حيات خانه اش با استفاده از غذاي شيرين چون تمشک اين زنبورها را به سمت خود کشيده است.

گرفتن تصوير يک زنبور که به سوي آب مي رود در کسري از ثانيه

زنبورها در بالاي يک ميوه جمع شده اند

رنگهاي زيباي زنبور در اين تصوير به خوبي نمايان است

ايرينا کوزورگ عکاس اين تصاوير زنبورها را با استفاده از غذاي شيرين به طرف خود کشيده است

اين عکاس 35 ساله از مسکو که زنبورها سه بار در طول اين فرآيند وي را نيش زده اند صبورانه در انتظار زنبورها بوده تا با غذاي خوشمزه اي که برايشان فراهم کرده آنها را به سوي خود بکشد.

نکته جالب اينجاست که عکاس اين تصاوير اعتراف کرده است که تا پيش از گرفتن اين تصاوير، چون بسياري از مردم به اين نوع زنبورها علاقه اي نداشته و ترجيح مي داده است که از مورچه ها عکاسي کند اما ناگهان تصميم گرفته است که با زنبورها نيز طرح دوستي بريزد.

وي افزود: اين زنبورها بسيار باهوش تر از چيزي هستند که من انتظار داشتم. هربار مجبور بودم 30 دقيقه در انتظار بمانم تا آنها از راه برسند، اما نتيجه کار ارزش اين انتظار را داشت.

اين تصاوير چشمگير نشاندهنده اين نوع زنبورهاي آزار رسان در يک نور ملايم است درحالي که آنها از روي گلي به روي گل ديگر مي روند.

يک زنبور به آهستگي روي يک گياه حرکت مي کند تا به غذاي خود در بالاي غنچه برسد

عکاس اين تصاوير مي گويد که زنبورهاي بي عسل چون ساير موجودات از اين که با آنها صحبت کنيد لذت مي برند. آنها به يک صداي آرام علاقه داشته و از حرکتهاي سريع استقبال نمي کنند. به نظر مي رسد که رفتار آنها به وضع هوا بستگي دارد، هرچقدر هوا بهتر باشد آنها رفتار دوستانه تري دارند.

وي افزود: وقتي درحال گرفتن اين تصاوير بودم سه بار مرا نيش زندند اما هربار مقصر خودم بودم چرا که به نظر نمي رسد که آنها کسي را بدون دليل نيش بزنند. بايد به خاطر مي سپاردم که من در قلمرو آنها بودم و بايد به عنوان يک مهمان رفتار مي کردم.

ايرينا کوزورگ تجهيزات عکاسي ماکرو خود را تنظيم مي کند

ايرينا گاهي مجبور مي شد 30 دقيقه در انتظار گرفتن يک تصوير بي نقص بماند

ميلاد بازدید : 153 پنجشنبه 06 مهر 1391 نظرات (0)

تصاویری که دوربین های مدار بسته متروی سوئد گرفته اند نشانگر صحنه هائی از اوج بی عاطفگی و بی اخلاقی در غرب است.

در فیلمی که دوربین های متروی سوئد گرفته اند نشان می دهد مردی که از شدت مستی نتوانسته بود تعال خود را حفظ کند و از بخت بد در حالت بیهوشی بر روی ریل مترو افتاد.در همین لحظه مرد سوئدی به جای نجات او ،سریعا خود را بالای سر او رسانده و بعد از خالی کردن جیب هایش و برداشتن تمام موجودیش،او را در همان حالت خطرناک رها کرده و از کنار مامور ایستگاه با خونسردی عبور کرده و او را در جریان این واقعه قرار نداده بود تا ماموران ایستگاه به کمک این فرد بشتابند.

به گزارش تک ناز در نهایت بعد از مدتی قطار مترو از راه رسیده و از روی پاهای او عبور کرده و خوشبختانه این فرد فقط پاهای خود را از دست داده و هنوز زنده است.بگفته مسئول مترو ، اگر این فرد بی عاطفه به مامور خبر می داد دقیقا ۶ دقیقه تا رسیدن مترو زمان بود و براحتی ماموران مترو می توانستند هم قطار مترو را نگه دارند و هم او را نجات دهند.

با این حال این مرد ۳۸ ساله آسیب دیده که نامش “جانی” بوده از مرگ نجات پیدا می کند ولی متاسفانه از آنجا که او صاحب یک خانواده پرجمعیت است و شغلش کارگری می باشد با از دست دادن پاهایش دیگر نمی تواند معاش خانواده خود را تامین کند.

تک ناز؛ پلیس استکهلم سوئد اعلام کرد که این فرد مضنون نقشی در افتادن و از دست دادن پاهای فرد قربانی ندارد و تنها جرم او دزدی می باشد ولی این بی عاطفگی او تاثیر بسیار بدی بر نگرش مردم کشورهای دیگر نسبت به مردم سوئد دارد و امید است دادگاه سوئد در رابطه با این فرد به شدت برخورد کند.

عکس هایی شوک آور از بی اخلاقی در سوئد www.taknaz.ir


عکس هایی شوک آور از بی اخلاقی در سوئد www.taknaz.ir


عکس هایی شوک آور از بی اخلاقی در سوئد www.taknaz.ir


عکس هایی شوک آور از بی اخلاقی در سوئد www.taknaz.ir

ميلاد بازدید : 397 پنجشنبه 06 مهر 1391 نظرات (0)

نوکیا 2 مدل گوشی از سری گوشی های Asha را با نام‌های Asha308 و Asha309 معرفی کرد. این گوشی‌ها در رده ارزان قیمت هستند. هر دو مدل مجهز به صفحه نمایش لمسی خازنی 3 اینچی و دوربین 2 مگاپیکسلی و برنامه های شبکه‌های اجتماعی هستند.

تفاوت این دو مدل در 2 سیم کارته بودن asha308 و تک سیم کارته بودن Asha309 است. asha309 مجهز بهWi-Fi نیز است. قرار است این دو مدل با قیمتی حدود 99 دلار و سه ماهه چهارم سال 2012 به بازار بیایند.

ميلاد بازدید : 386 پنجشنبه 06 مهر 1391 نظرات (0)

iPhone 5 باریک‌تر، سبک‌تر و سریع‌تر از نسخه‌های پیشین این گوشی محبوب است اما این لزوما به معنای وجود برتری نسبت به رقبا نیست. در این بررسی ما نگاهی نزدیک‌تر به جدیدترین گوشی هوشمند اپل خواهیم داشت.

 

به دلیل وجود شایعات بسیار زیاد، iPhone 5 پس از نسخه 4 این گوشی، قابل پیش بینی‌ترین گوشی ساخت اپل به شمار می‌رود. در 4s شرکت تنها چند تغییر همانند حل مشکل آنتن دهی و ارتقای سخت افزاری ایجاد کرد و حالا پنجمین نسل آیفون نوید تمدید قرارداد را برای بسیاری از اپراتورهای ارائه دهنده آیفون 4 به همراه دارد.

براي مشاهده بقيه به ادامه مطلب برويد....
از صفحات دیگر سایت هم دیدن کنید
تکتا موزیک برترین رسانه فرهنگی ایران

تعداد صفحات : 12

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    شما از كدام استان ايران هستيد؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 239
  • کل نظرات : 25
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 46
  • آی پی امروز : 1
  • آی پی دیروز : 14
  • بازدید امروز : 3
  • باردید دیروز : 15
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 484
  • بازدید ماه : 484
  • بازدید سال : 8,556
  • بازدید کلی : 90,686
  • کدهای اختصاصی